Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

10 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Prodejní cena je včetně provize RK, kompletních právních služeb a úschovy peněz

48 224 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 90 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 90 m²
ID nemovitosti 373630
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Láká vás bydlení v centru města ? Nabízíme k prodeji Byt 3+1 v samém srdci Karlína. Jedná se o prostorný a světlý byt o velikosti 90 m2, nacházející se ve 2.NP nájemního domu. Byt nabízí tři prostorné pokoje o velikosti 32m2, 21m2 a 10,5m2. Kuchyň má 15m2 a je oddělená od ostatních pokojů, což zajišťuje klid a pohodlí při vaření. Výhodu bytu je jeho dispozice - okna směřují jak do ulice, tak i do vnitrobloku, kde panuje klid a ticho. Pro příjemné trávení volného času můžete využít posezení na otevřené pavlači. Krásný výhled přímo na Karlínské náměstí plné zeleně, jehož dominantou je kostel svatého Cyrila a Metoděje, je vám k dispozici každý den. K bytu náleží uzamykatelná komora , která je na patře. Dům je cihlový a po povodních v roce 2002 prošel kompletní rekonstrukcí.

Představujeme vám tuto zajímavou nemovitost v jedné z nejžádanějších pražských čtvrtí. Pokud máte zájem bydlet v centru Prahy, Karlín je výborná volba. Díky své výhodné poloze je Karlín dobře dostupný městskou hromadnou dopravou. Je zde veškerá občanská vybavenost, mnoho restaurací, kaváren a obchodů. V blízkém okolí jsou školky, školy. Doslova před domem je krásný park a dětské hřiště . Ve vnitrobloku je po dohodě s družstvem možnost parkování.
Byt je v družstevním vlastnictví. Anuita je ve výši 1,25 miliónu. Družstvo ekonomicky funguje bez problémů, půjčka od banky je úročena velmi nízkou sazbou. Dále pronajímá komerční prostory v domě, ze kterých plynou pasivní příjmy. Pokud uvažujete o financování koupě Hypotéku, lze si sjednat pokud máte možnost ručit jinou nemovitostí. Rádi vám bezproblémové financování zprostředkujeme, prostřednictvím našeho finančního specialisty.
Pokud vás byt zaujal, rádi vás přivítáme na osobní prohlídce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (148)
small left
small right