Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 520 m²
ID nemovitosti 18840
Plocha celková 2 613 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení 12. března 2024
Plocha užitná 830 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní investiční příležitost v obci Lazy pod Makytou, okres Púchov, na území CHKO Kysuce v srdci pohoří Javorníky. Najdete jej v přírodní rezervaci Čertov nedaleko obce Lazy pod Makytou, jen pár kilometrů od hranic s Českou republikou. Během chvilky dojdete k vlekům lyžařského areálu, v létě si užijete pěší i cyklistické výlety po okolních kopcích. Tato nemovitost, nacházející se výhodné poloze, je ideální pro ty, kteří hledají zajímavou a perspektivní investici. Jedná se o prostorný patrový hotel s cihlovou konstrukcí a velmi dobrým stavem. Ideální popis na stránkách hotelu:

wellness-hotel-javornik.hotel.cz/

Tento impozantní objekt se rozprostírá na zastavěné ploše 520m² a nabízí užitnou plochu 830m². S celkovou plochou parcely 2613m² je zajištěna dostatečná prostorová flexibilita a možnost dalšího rozvoje. Vybavení nemovitosti je již součástí prodeje, což představuje další výhodu pro potenciální investory.

Díky své strategické poloze a okolní infrastruktuře je tento hotel atraktivní pro pronájem jak turistům, tak i místním obyvatelům. Okolí nabízí bohaté možnosti pro vyžití a turistické aktivity, což může přilákat další zájemce o ubytování. S dvěma podlažími je zajištěna dostatečná kapacita pro hosty a možnost vytvoření různých typů ubytování.

Investoři budou jistě ocenit potenciál této nemovitosti, který je spojen s možností vysokého výnosu a návratnosti investice. S výhledem na budoucí rozvoj turistického ruchu v těchto oblastech je tato nemovitost skvělou investiční příležitostí s dlouhodobým perspektivním výhledem.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši spolupráci a možnost představit vám tuto atraktivní investici.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Pospíšil
Jiří Pospíšil
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Pospíšil
Jiří Pospíšil
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti