Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 700 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lenka Hrušková

16 235 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 379715
Plocha celková 684 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Datum vložení 28. prosince 2023
Plocha užitná 299 m²
Konstrukce Kamenná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 97 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji objekt na adrese Ulice Hamerská Č. p. 259, Část obce Kovářská, Obec Kovářská, okres Chomutov. Tento kamenný patrový dům s jedním podlažím nabízí neuvěřitelný potenciál pro investory hledající návratnost své investice.

Objekt je vhodný k přestavbě na penzion, disponuje zastavěnou plochou o rozloze 97 m² a užitnou plochou 299 m², celková výměra pozemku činní 684 m2. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají investici s výhodnou polohou v blízkosti turistických tras a sjezdovek.

Nemovitost obsahuje vybavení. V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost, jako je škola, školka a pošta. Dům je napojen na kanalizaci a přívod vody z obecního vodovodu. Ohřev vody zajišťuje el.bojler. Přízemí je vytápěno krbem na dřevo a brikety, v patře se topí elektrickým přímotopem. Elektřina je dostupná ve standardním napětí 230 V.

Tato nemovitost nabízí jedinečnou příležitost pro pronájem, čímž je zajištěna další možnost zisku. S výhodnou polohou v obci Kovářská se tato nemovitost nachází ve vyhledávané lokalitě a láká na sebe pozornost investorů.

Umožněte nájemníkům prožít ty nejkrásnější a nezapomenutelné zážitky v zimně na sněhu popř. v létě v okolí lesů a turistických tras. Zahrada je dostatečně velká pro ohniště a venkovní posezení a poskytne dětem dostatek místa pro hrátky a rodinné aktivity a také možnost pro vybudování bazénu, sauny, ochlazovacích bazénku, altánků, kůlny na nářadí a dalších možností pro pergolu, relaxaci a společné chvíle s rodinou a přáteli např.při grilování apod. Vlastní vjezd a parkování je přímo na pozemku.

Obec Kovářská se nachází v Krušných horách a je obcí střediskovou pro přilehlé obce, je to velmi oblíbené místo k rekreaci v zimně pro radovánky na sněhu nebo v létě pro možnost řady aktivit v přírodě v blízkosti lesů. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost-obchod s potravinami, restaurace, pizzerie a cukrárna atd., což zajišťuje dobré podmínky k rekreaci s Vašimi dětmi. Kovářská je centrem běžkařských cest a nachází se velmi blízko lyžařských center Klínovec a Božího Daru, v blízkosti hranic s Německem-areál Fichtelberg.
Lokalita nabízí dostupnou dopravu, ať už autem, vlakem nebo autobusem.


V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lenka Hrušková
Lenka Hrušková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lenka Hrušková
Lenka Hrušková
zobrazit telefon