Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

8 732 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 18
Plocha užitná 43 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení 26. února 2024
Plocha zastavěná 175 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji Komerční prostory v širším centru Českých Budějovic – na Pražské třídě v lokalitě U Trojice. Dle zápisu v katastru nemovitostí se jedná o nebytovou jednotku typu prodejna/provozovna. Prostor je složen z hlavní místnosti orientované do Pražské třídy, technické místnosti s umyvadlem a samostatného WC. Podlahy jsou tvořeny keramickou dlažbou. Obdélníkový půdorys umožňuje rozdělení na dvě samostatné místnosti, nebo využití jako jednu prodejnu, kancelář, či pro jinou podnikatelskou činnost. Dříve v těchto prostorách byla například provozovna sklenářství. V hlavní místnosti je možné využít elektrickou zásuvku na 400 V. Rozvody elektrické energie jsou měděné. Prostory vyžadují zejména renovaci výlohy, podhledů a výmalbu.

Tyto prostory mohou zaujmout především svou lokalitou s dobrou možností reklamy ve výloze do frekventované Pražské třídy. Prostory mají oddělený vstup od zbývající části domu. Zajímavostí jsou stropy výšky až 4,2 m, které jsou v současnosti sníženy podhledy, a však nový majitel může využít výšku celou. Prostory mohou být ideální pro zájemce, kteří chtějí začít svůj podnikatelský sen v menším měřítku ve vlastních prostorách a nechtějí investovat do rekonstrukcí pronajatých prostor. Parkování je možné v přilehlých ulicích – jako parkovací zóna G pro dlouhodobé parkování či tarifní zóna T1 pro krátkodobé parkování.

Po domluvě s kupujícím je možné před předáním realizovat libovolnou rekonstrukci na míru.

V domě je na rok 2024 plánovaná výraznější rekonstrukce – kompletní zateplení, vstupní dveře, fasáda a centrální vytápění plynovým kotlem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Štěpánek
Jan Štěpánek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Štěpánek
Jan Štěpánek
zobrazit telefon