Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 650 000 Kč

  • 1 122 Kč za m²
  • Cena včetně provize a právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Radka Severová

7 240 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 26424
Plocha celková 1 470 m²
Datum vložení před 15 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnou 2 za sebou ležící pozemky o celkové výměře 1.470 m2 v obci Čistá u Horek v okrese Semily.
Pozemky se nacházejí v klidné části obce mimo hlavní silnici a jsou určeny k výstavbě rodinného domu. Projekt na RD je zpracován a je součástí kupní ceny. V minulosti bylo vydáno stavební povolení, ale v současné chvíli je již neplatné. Nebude problém o něj znovu požádat.
Pozemek je celodenně osluněný, terén je zpočátku rovinný, poté navazuje svažitá část. Elektřina je na pozemku, vodovod vede u pozemku. Není zde kanalizace, bude nutné vybudovat ČOV, její projekt je součásti stavební dokumentace.
Pozemek je bez oplocení a vede k němu pohodlná asfaltová komunikace.

V obci se nachází pošta, obchod, restaurace a také školka a škola (350 m od pozemku). Zajímavostí je směřování obou škol, mateřské i základní - má moderní program Zdravá škola“. Klade se zde důraz na dostatečný pohyb, zdravý životní styl, individuální práci s dětmi se slovním hodnocením. Koupi pozemku i proto doporučuji rodinám s menšími dětmi.

Obec Čistá u Horek se nachází v Podkrkonošské pahorkatině, cca 17 km od Vrchlabí nebo Jilemnice a 9 km od Nové Paky.

V případě zájmu volejte kdykoliv, ráda Vám sdělím podrobnější informace. Pozemek je přístupný, můžete se na něj individuálně podívat.
Pokud budete potřebovat financovat koupi hypotékou, ani to není problém, doporučím Vám prověřeného výborného specialistu. Ev. číslo: 26424. Bližší informace Vám sdělí Mgr. Radka Severová, 724 209 533, r.severova@reality11.cz

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right