Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 790 000 Kč

  • 1 686 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Martina Hendrychová

12 242 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 2153454804
Datum vložení 23. června 2023
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek určený k výstavbě rodinného domu nebo jako investice do budoucna. Po dobudování dálnice se bude jednat o velice klidnou lokalitu. Pozemek o celkové výměře 1655m2 (katastr Heřmanice) je mírně svažitý, jižně orientovaný a nachází se na krásném slunném místě s výhledem na barokní hospitál v Kuksu. Pozemek je situovaný v okrajové, klidné části obce. V územním plánu je vedený jako – plochy smíšené obytné /venkovské.
Přístup k pozemku je zajištěn po zpevněné, nově vybudované obecní komunikaci a dále po komunikaci ve vlastnictví státu (hospodaření Státní pozemkový úřad).
Inženýrské sítě: přípojka elektřiny se nachází cca 30m od hranice pozemku. V případě zájmu je možné využít i plynovou přípojku, která je od hranice pozemku cca 20m. Připojení na veřejný vodovodní řád a kanalizační řád (k dispozici souhlas s napojením na infrastrukturu obce Kuks) jsou ve fázi administrativních úkonů a bude nutná součinnost nového vlastníka s ostatními vlastníky sousedních pozemků. Veškeré přípojky jsou v režii nového vlastníka a nejsou započítané do kupní ceny.
Okolní zástavba se stává z venkovských, rodinných domů a stylových (roubených) chalup.
Kuks a jeho okolí jsou vyhledávanou lokalitou, krásným výletním místem, proslulým přírodou, historickými a uměleckými památkami, místem kulturního vyžití, zábavy i relaxace.
Bonusem Kuksu je, že ve vzdálenosti 3km se nachází exit 113 z D11. Dálnice do 5 let povede dále směrem na Krkonoše a do Polska. Z Prahy do Kuksu se tak dostanete ani ne za hodinu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Martina Hendrychová
Mgr. Martina Hendrychová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Martina Hendrychová
Mgr. Martina Hendrychová
zobrazit telefon