Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 490 000 Kč

  • 3 285 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

19 702 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N104241
Datum vložení 6. března 2024
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek v klidné části obce kousek od Hradce Králové.

Stavební parcela o velikosti 1367m2 se nachází v Dlouhých Dvorech, které jsou částí obce Střezetice. Plyn, elektřina a přípojka na obecní vodovod na hranici pozemku.

Na pozemku byla zahájena stavba, ze které se dokončily pouze pasy. K tomu se váže skvělá příležitost odkoupení projektu na rodinný dům se stavebním povolením a materiálem, který je složen na pozemku. V rámci vizualizace je možné vidět, jak by dokončený dům vypadal. Přebrání projektu není podmínkou prodeje, ale je to velkou výhodou vzhledem k tomu, že můžete ihned pokračovat ve výstavbě a nemusíte čekat na potřebná povolení. Případným zájemcům poskytneme více informací.

Místo pro vaše bydlení se nachází v klidné části obce a v nejbližším okolí se nachází jednak rybník, kam si můžete chodit odpočinout a relaxovat a zároveň obecní hřišťátko, kde se můžou vyřádit vaše ratolesti i vy. Přes všechen klid a soukromí budete kousek od Hradce Králové a zároveň budete mít perfektní napojení na dálnici do Prahy.

Zdarma vám zařídíme nejvýhodnější financování na trhu. Tak neváhejte a ozvěte se, ať si domluvíme prohlídku! :-) Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104241.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Karabinoš
Ondřej Karabinoš
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Karabinoš
Ondřej Karabinoš
zobrazit telefon