Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

14 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Viktor Klein

65 775 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 114 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 368072
Plocha celková 351 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení 8. února 2024
Plocha užitná 236 m²

Popis nemovitosti

Nabídka, která se objeví jen výjimečně, ze dvorku rovnou na sjezdovku. V okolí Klínovce a na Božím Daru budete hledat těžko lákavější nabídku v poměru výborná lokalita, přiměřená cena a stav nemovitosti. Prodej chalupy ve staré zástavbě Božího Daru. I tato nemovitost prošla v nedávné době výraznou rekonstrukcí, která však zachovala původní ráz stavby. Na první pohled se dům může zdát jako malá stavba, zejména při pohledu z ulice. Ve skutečnosti budete překvapeni nejen prostorem, ale i využitím doslova každého koutu. Užitná plocha zaznamenaná skenováním jednotlivých místností uvádí 236 m2. Kromě samotné stavby budete mít k dispozici zahradu vhodnou k posezení a grilování. Největší předností je však její umístění. Vyjdete na pláň, doslova z jídelny a ocitnete se mezi dvěma vyhlášenými sportovními středisky. Prostě lyžovačka za domem se zachováním dostatečného soukromí.
Samotný dům se skládá ze 3 nadzemních podlaží, kde v přízemí najdete předsíň, sušárnu na boty, stylovou horskou jizbu využívanou jako společenskou místnost a jídelnu. Dominantou prostoru je krbová vložka, která Vám nejen v chladných zimních měsících krásně doplní centrální plynový kotel. A tento požitek z ohně Vás dokáže uvolnit, zahřát a správně naladit. Nesmím opomenout na prostornou kuchyni pro všechny uživatele chalupy a vstup do kůlny.
Do patra se pak dostanete po dřevěném schodišti. Zde měl majitel své zázemí s pěknou ložnicí a sociálním koutem. Další pokoje byly k dispozici pro hosty penzionu. Umím si však dům představit i pro větší rodinu. Vždy ložnice s odděleným sprchovým koutem a WC. Podívejte se na virtuální prohlídku, kterou jsme připravili nejen pro zájemce z větší vzdálenosti. Sami si projdete nemovitostí a věřím, že následně již vážní zájemci budou toužit po osobní prohlídce, kterou Vám po rezervaci termínu rád umožním. K dispozici je půdorys z Matterportu a stavebně technický posudek pro klienty se záznamem o stavu nemovitosti. Dvě parkovací stání jsou k dispozici za základní poplatek obci a třetí parkovací místo si majitel připlácí za větší sazbu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Viktor Klein
Viktor Klein
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Viktor Klein
Viktor Klein
zobrazit telefon