Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

12 540 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Dominik Michálek

55 025 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Datum vložení 18. března 2024
Plocha užitná 442 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 393 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 8
Plocha celková 750 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní možnost koupě či pronájmu penzionu v Holčovicích v okrese Bruntál. Tento objekt, obklopený nádhernou přírodou a vyznačující se nejčistším vzduchem ve střední Evropě, je ideálním místem pro odpočinek a rekreaci.

Penzion je zděná stavba z roku 1950, původně sloužící jako ozdravovna. Nedávno prošla renovací, v rámci které byla vyměněna okna za plastová, proběhla výměna odpadů, topení a byla provedena nová omítka. Nemovitost je vytápěna automatickým kotlem na tuhá paliva. Penzion nabízí kapacitu přibližně 30 lůžek, restauraci, výčep s posezením a terasou. Restaurace má kapacitu zhruba 50 osob a je vybavena stoly, židlemi a výčepem, který je součástí prodeje.

Nemovitost se skládá ze dvou nadzemních podlaží, podkroví a půdy. V přízemí se nachází restaurace s posezením, terasou, zázemí, sklady, recepce, toalety po rekonstrukci, kuchyně (bez vybavení), technické zázemí s bojlery na ohřev vody a tři samostatné sklady s vnějším vstupem, aktuálně využívané jako dřevník. Elektrické rozvody jsou z větší části měděné a odpadní vody jsou řešeny žumpou.

V prvním patře se nachází 7 pokojů, každý s vlastní koupelnou a toaletou. Druhé patro nabízí apartmán také s koupelnou a toaletou dříve využívaný jako služební byt. Prostorná půda je po celé délce budovy. Celý areál je oplocený a má vlastní studnu.

Na pozemku vedle penzionu se nacházejí dřevěné chatky s kapacitou 50 lůžek, které dříve sloužily jako ubytování pro pionýrské tábory. Tyto chatky jsou součástí prodeje. Okolní příroda a hory činí z penzionu ideální místo pro provozování škol v přírodě a letních táborů.

Nemovitost je evidována v katastru jako rodinný dům a byla průběžně rekonstruována. Pokoje jsou vybaveny základním nábytkem, včetně postelí, skříní a botníků.

Penzion je také možné po domluvě pronajmout. Pronájem na dobu jednoho roku s podmínkou následného odkupu činí 30.000 Kč měsíčně.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Dominik Michálek
Bc. Dominik Michálek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Dominik Michálek
Bc. Dominik Michálek
zobrazit telefon