Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně právních a realitních služeb
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 14 dny
Plocha zastavěná 312 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 389597
Plocha užitná 120 m²

Popis nemovitosti

Společnost RE/MAX Future si Vám dovoluje nabídnout prodej rodinného domu a přilehlé zahrady v obci Mostek, okr. Trutnov. Jedná se o samostatně stojící, částečně podsklepený rodinný dům o dvou bytových jednotkách. V části domu jsou nové rozvody elektřiny, částečně proběhla výměna podlahy, kuchyně vč. vestavěných spotřebičů, rekonstrukce koupelen, proběhla výměna plastových oken. Dispozičně: v 1 NP je bytová jednotka 3+1, která prošla rekonstrukcí, následně po dřevěných schodech je vstup do plně využitého podkroví, kde je bytová jednotka 2+1 a k užívání snížené podkrovní prostory šatny, dětské herny a komory. Topení je ústřední a ohřev TUV zajištuje plynový kotel. Dům je napojen na všechny IS, které obec má - plyn, kanalizace, obecní vodovod, elektřina. Dům se nachází na rovinatém oploceném pozemku o celkové výměře 1792 m2. Na pozemku je vrtaná studna s užitkovou vodou, rozvody jsou zavedeny i do domu. Zadní branou je druhý vjezd na pozemek a do garáže.
Obec má veškerou občanskou vybavenost - základní škola, mateřská školka, zdravotní středisko, kadeřnictví, 2 x obchod s potravinami, elektro, 3 x restaurace, sjezdovka s lanovkou, skate park, dětská hřiště, workout hřiště, kemp a letní koupaliště přímo přes komunikaci. Dopravní dostupnost velice dobrá, vlaková zastávka je 2 minuty pěší chůze, spojení do Liberce, Jablonce, Pardubic. Dojezdová vzdálenost autem Dvůr Králové 9 km, Trutnov 23 km.
Obec Mostek se nachází v okrese Trutnov, kraj Královéhradecký. Žije zde 1175 obyvatel. Mostkem protéká Borecký potok. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1545. Roku 1858 byla do Mostku zavedena železnice na trati Pardubice – Liberec.
Energetický štítek je zadán ke zpracování, do jeho předložení je nemovitost, dle platného zákona, zařazena do třídy G.

V případě Vašeho zájmu o koupi a pro více informací volejte makléře nabídky. Doporučujeme nezávaznou prohlídku, volné, s možností okamžitého užívání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Eva Sychrovská
Eva Sychrovská
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Eva Sychrovská
Eva Sychrovská
zobrazit telefon