Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

16 499 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • vč. právního servisu a provize pro RK

72 397 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Dálnice
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 205 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti N05784
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha nebytová 47 m²
Balkóny Terasa
Datum vložení před 13 dny
Plocha obytná 158 m²
Plocha zastavěná 225 m²

Popis nemovitosti

Hledáte nemovitost, která by vám nabídla kombinaci prostorného bydlení a podnikání, nebo prostor pro dvě generace vaší rodiny?

Nabízím vám prostorný rodinný dům na okraji lázeňského města Poděbrady. Tento dům se nachází v rezidenční čtvrti s klidným prostředím a minimálním provozem, ale zároveň má výbornou dostupnost do centra města. Jeho poloha blízko pravého břehu Labe poskytuje mnoho možností pro sportovní aktivity na cyklostezce.

Tento rodinný dům je situován na pozemku o rozloze 878 metrů čtverečních a disponuje velkým přírodním jezírkem v přední části o hloubce 2 metry. Kombinace cihlové architektury domu a dřevěné terasy vytváří unikátní atmosféru.

Dům má členitý půdorys a je opticky rozdělen na dvě části.

První část je aktuálně využívaná k bydlení, má vlastní vstup a je dispozičně řešená jako 5+1 (205 m2).

Ve vstupním zádveří je vestavěná skříň, která skrývá technické vybavení domu, včetně kotle pro topení a zásobníku vody. Zádveří ústí do prostorné chodby, která vede do všech místností. Hlavní částí obytného prostoru je velký obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní, celkem o rozloze 65 m2, s výstupy na venkovní terasu a jezírko směrem na jihozápad. Obytná část zahrnuje čtyři samostatné pokoje, koupelnu, druhé samostatné WC a špajz.

Druhá část domu s vlastním vstupem o rozloze 47 m2 původně sloužila jako veterinární ordinace, avšak nyní nabízí flexibilní možnosti pro podnikání či osobní využití. Tato část zahrnuje vstupní zádveří, samostatné WC, ordinaci (s možností průchodu) a druhou místnost, která sloužila jako operační sál.

Dům disponuje rozlehlým izolovaným půdním prostorem, který má potenciál pro budoucí rozšíření obytných ploch.

Základní technické informace:

IS: elektřina 220/380, městská voda a vlastní studna, městská kanalizace, topení - plynový závěsný kotel, vytápění domu je řešeno teplovodním rozvodem, pod okny jsou umístěné otopná tělesa, částečně podlahové topení, ohřev teplé vody pomocí zásobníku umístěného pod kotlem.

Další technické informace: jedná se o zděný (tvárnice) dům, valbová střecha s taškovou krytinou, fasáda je řešená cihelným režným zdivem, okna jsou plastová, parkování je řešeno na vlastním pozemku u příjezdové komunikace.

Lázeňské město Poděbrady se rozkládá v malebné Podolské nížině přímo u řeky Labe, jen necelých 50 kilometrů východně od Prahy. S výjezdem 35 z dálnice D11, který je od domu vzdálený pouhých 8 kilometrů, je snadný přístup ke komunikacím. Díky tomu můžete být za zhruba 30 minut v centru Prahy na stanici metra Černý most a za 45 minut v Hradci Králové.

Poděbrady nenabízejí pouze kompletní občanskou vybavenost ideální pro rodinné bydlení nebo podnikání, ale také prostor pro odpočinek a rekreaci. Příjemné procházky kolem poděbradského jezera či relaxace na slunných terasách kaváren jsou oblíbenými aktivitami. Kolonáda s prameny minerálních pramenů je pak místem, kde můžete nalézt klid a harmonii a vychutnat si blahodárné účinky lázeňských procedur.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (7)
small left
small right