Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

12 900 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Nižňanský

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Patro 5.
ID nemovitosti 999-RZ-22
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 36 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu slunný a kompletně vybavený byt 1+kk 36 m2, s balkonem a sklepem, který se nachází ve 4. patře panelového domu s výtahem, ve vyhledávané lokalitě nedaleko Campus Brno na ulici Okrouhlá, městská část Brno Bohunice.

Kuchyňská část má novou kuchyňskou linkou, vč. spotřebičů - multifunkční mikrovlnná trouba s grilem a horkým vzduchem, varná deska, trouba, digestoř, nerezový dřez s nerezovou baterií, pračka, vestavná lednice s mrazákem. Byt má vstupní chodbu vybavenou vysokou vestavěnou šatní skříní s celoplošným zrcadlem.

V obývacím prostoru se nachází vestavěná sklápěcí postel a pracovní stůl s otočnou židlí. Veškerý nábytek je zhotoven na míru.V koupelně je sprchový kout, umyvadlo se skříňkou, velkoplošné zrcadlo a toaleta.Osvětlení LED-panely. Bezproblémové parkování je možné hned u domu. Dům prošel celkovou revitalizací (nový výtah, schránky, zateplení domu).

WiFi připojení a Vodafone TV je již v ceně pronájmu.

V okolí kompletní občanská vybavenost - restaurace, Billa, Lidl, Albert, vinotéka, PEPCO, kavárny, obchodní centra, OC Campus Square, lékárny, fitness, základní a mateřská škola, poliklinika, dětské a fotbalové hřiště, nemocnice.
Integrovaná autobusová a trolejbusová doprava ( autobus č.50, 69, N91, zastávka Osová, tramvaj č. 6,7, 8 a konečná zastávka trolejbusu č. 25, 37 ).Tramvajová zastávka je vzdálená pouze 2 minuty chůze od domu.
Je zde skvělá dopravní dostupnost do centra Brna, přivaděč na dálnici D1 a D2.
Vykoupat se nebo za sportem můžete vyrazit také do TJ Tatran.

Ideální bydlení pro studenty, mladé páry či zaměstnance Campus Science office park, Masarykovy univerzity nebo Fakultní nemocnice Brno-Bohunice. Zastávka MHD je hned u domu.
Volné ihned. Stačí jen přijít a můžete bydlet. Vratná jistota ve výši 2 nájmů. Při podpisu smlouvy je nutné složit jistotu ve výši dvojnásobku nájemného. Provize za zprostředkování je jedno měsíční nájemné + DPH. Nájemné činí 12 900,- + služby a energie 3 200,-/ měs.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Nižňanský
Michal Nižňanský
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Nižňanský
Michal Nižňanský
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti